среда, 25 марта 2015 г.

Маю намір вступити до творчих лав “LZ”

Вітаю!
Сьогодні я з особливим постом (хвилююся, переживаю і сподіваюся)- подаю заявку до ДК Lesia Zgharda. Майже рік тому я дізналася про українського виробника штампів і відтоді мрію долучитися до творчих лав “LZ”.


Лесю, твої штампи чудові, якісні і я мрію попасти у твою ДК! А ще, відверто кажучи, мені потрібен стимул (ще один, адже вже маю два і дуже з того радію). Моє редакційне минуле підказувало, що мені потрібно працювати у дизайн-командах і я не помилилася. Дійсно, робота у ДК для мене, насамперед - потужний стимул творити краще і більше (не одна робота, а дві-три для завдання), - і мені це дуже подобається. У скрапі - я багатодітна мама, люблю КАС,  американський стиль,  шеббі, вінтаж  і мікс-медіа. І я не проти, якщо у ДК запропонують працювати у одному певному стилі і надихати читачів своїми роботами, для мене це буде стимулом заглибитись саме у цей стиль та вдосконалюватися у ньому.
Декілька слів про себе - мене звати Анна! Живу у чудовому місті Рівне з коханим чоловіком та двома донечками. За освітою викладач соціально-гуманітарних дисциплін, але за спеціальністю ніколи не працювала, адже після другого курсу університету знайшла підробіток у видавництві, що й визначило мою подальшу трудову діяльність. Протягом наступних 8-ми років працювала у різних видавництвах,  пройшла шлях від менеджера з реклами до керівника відділу, а згодом до комерційного директора. Тому, мабуть мне так і тягне до роботи у складі ДК, адже люблю дисципліну, надихати інших і життя у ритмі публікації інформації. У скрапбукінг перейшла з в'язання гачком, брошок та текстильних іграшок.
Та декілька моїх робіт:






 З нетерпінням буду очікувати на результати набору:))

10 комментариев:

Ваш комментарий очень ценен для меня! Спасибо!

Популярные сообщения